Wat betekenen dromen? Droominterpretatie en de transformatie van uw persoonlijkheid

April 16, 2020 by No Comments

De betekenis van dromen werd ontdekt door de psychiater Jung, na zeer moeizaam onderzoek te hebben gedaan. Alle dromen hebben een therapeutische functie en worden geproduceerd door het onbewuste. Het onbewuste organiseert de functionaliteit van ons lichaam en stuurt ons beschermende droomboodschappen tijdens een symbolische vorm betekenis droom We hebben bescherming nodig omdat het belangrijkste deel van ons brein absurd is. Het behoort tot de wilde kant van ons geweten, die in een primitieve toestand leeft en blijft proberen ons gedrag te reguleren.

Om precies te weten wat elke droom betekent, moet je alle droombeelden in woorden vertalen. dat doe je gemakkelijk, aangezien ik Jungs onderzoek voortzette en zijn methode van droominterpretatie vereenvoudigde. Ik vond antwoorden op alle vragen die hij niet kon beantwoorden, en nu is alles voor jou heel duidelijk.

De betekenis van alle dromen wordt meestal geassocieerd met het gevecht tussen het antigeweten, je wilde geweten en dus de menselijke kant van je geweten, dat is de enige die je gewoon kent. Het antigeweten wil je menselijke geweten vernietigen en je gedrag volledig beheersen, terwijl je menselijke kant probeert te overleven en te evolueren.

Gelukkig heb je de hulp van het wijze onbewuste die je kostbare boodschappen in je eigen dromen stuurt om je menselijke kant te bewaken met zijn begeleiding en waarschuwingen.

Wanneer je de betekenis van de belangrijkste droomsymbolen en dus de droomlogica leert, begin je de onbewuste taal te begrijpen. Alle dromen zijn bedoeld om je te helpen je persoonlijkheid te transformeren.

Je hebt bijvoorbeeld een droom waarin je in een zwarte auto rijdt, maar ineens ontdek je dat je simpelweg niet genoeg benzine hebt. Het lukt je om het benzinestation te bereiken, aan de andere kant merk je dat je gewoon je portemonnee kwijt bent en je het gas niet kunt kopen.
Als je de droomtaal herkent, ligt de interpretatie van deze gemakkelijke droom voor de hand.
Autorijden = je leven besturen
Zwarte kleur = accepteren wat slecht is
Gas = motivatie
Portemonnee = geloof
Alles in elkaar zetten:
Je accepteert wat slecht is in je leven (met andere woorden, beïnvloed worden door het geweten), maar je hebt geen motivatie om op deze weg door te gaan. je probeert motivatie te zoeken om verder te leven, maar je hebt je geloof verloren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *