Rotenburger Rundschau Free Article Directory

the World,s Largest Free Instant approval Article Directory

A Carrera napszemüvegek

A Carrera napszemüvegeket általában sportruházat webáruházakban szokták megtalálni az érdeklődők, de természetesen számos napszemüveggel foglakozó webáruházban is szerepelnek a kínálatban. A Carrera márka már több, mint 50 éve meghatározó szereplője a napszemüveg, valamint sí szemüveg piacnak, de gyártanak még különböző sífelszereléseket is, valamint a különböző motorsportok, valamint sí események lelkes támogatója is.

A Carrera története 1956-ban kezdődött egy ausztriai üzemben, ahol is Wilhelm Anger gyárast alapított. Eredetileg napszemüvegeket gyártottak csak, de a sikerek miatt pár év múlva a sí szemüvegeket tervezését és gyártását is megkezdték. Pár évvel ezután kifejlesztették az Optyl anyagot, mely jóval könnyebb volt, mint az addig ismert műanyagok, így az új anyag szabadalmaztatása hatalmas nyereséget jelentett a Carrera márkának az elkövetkező években. Azóta a bővülésük töretlen, 1982-re már 16 országban volt megtalálható hivatalos márkaboltjuk, valamint 80 országban lehetett addigra megvásárolni a Carrera napszemüvegeket. Mostanában már szinte mindegyik országban megtalálhatók a termékeik, így ha Önnek is egy Carrera napszemüvegre lenne szüksége, akkor mindenképpen keressen egy megbízható boltot, mivel számos webáruház és fizikai bolt kínálatában megtalálja már a Carrera napszemüvegeket.

A cég híres a kiváló minőségről és a nemes design fogalmáról. Több híres modell és színész is a Carrera termékeit választotta, gondolunk itt Lady Gaga-ra, Rihannára, Jared Leto-ra és Bradley Cooper-ra. Rengeteg eseményen tűnnek fel, mint támogatók, de főleg a motorsportokban vannak jelen. Tekintse meg a YOZZ.eu sportruházat webáruház széles Carrera napszemüveg kínálatát és válasszon magának olyan terméket, mely a legjobban illik stílusához és pénztárcájához!

yozzeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *