Rotenburger Rundschau Free Article Directory

the World,s Largest Free Instant approval Article Directory

A Dallas-Fort Worth International repülőtér hivatalosan is szén-dioxid mentes!

A DFW (Dallas-Fort Worth International) évek óta vezető szerepet játszik mind a nemzetközi, mind a belföldi légi fuvarozásban. Most a mind az utasok, mind a légi árufuvarozás számára fontos csomópont további hírnévre tett szert, mivel a DFW hivatalosan az első széndioxid-semleges repülőtér Észak-Amerikában.

 

Megújuló energiaforrások használata!

Légifuvarozás Dallas DFWE ezt a címet az egész létesítmény megújuló energiaforrásokra történő átalakításával, valamint a repülőtéri autóbusz-állomány tömörített földgázjárművé történő átalakításával, valamint sok más helyi fejlesztéssel egészítették ki. A DFW-t a „Repülőtér-szén-dioxid-akkreditációs program” továbbfejlesztette “3++ szintű semlegesség” szintre. Ez a legmagasabb szintű környezeti fejlesztés a repülőterek számára, és közel húsz éves környezetvédelmi munkát és módosításokat követ a repülőtéren.

Az előrelépés megdöbbentő, ha 2010 óta az utasonkénti szén-dioxid-kibocsátás csaknem 30% -kal csökken, és az energiaköltségek még nagyobb százalékos csökkenése megközelíti a 40% -ot. Mindezeket az eredményeket az utasforgalom 15% -kal növekedett ugyanabban az időszakban, és a légi teherfuvarozás is növekedett ebben az időszakban.

 

Kiemelkedő teljesítmény!

Ezek valóban kiemelkedő környezeti eredmények egy hatalmas és létfontosságú repülőtér számára, amely kulcsfontosságú helyet jelent mind a légi, mind a gyorsított árufuvarozási szolgáltatásoknak a régióban és Észak-Amerikában.

Ismerje meg jobban a szállítmányozás világát! A nemzetközi, valamint belföldi szállítmányozás szakszerű megszervezése és lebonyolítása nem egyszerű feladata, azért mindenképpen megéri profikra bíznia!

skylog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *